Overnachten in de Morvan

Hotel Camping sur Yonne** ligt te midden van een heuvelachtig gebied aan de westrand van de Morvan. Sur Yonne is een kleinschalig bedrijf waar wij u met Bourgondische gastvrijheid ontvangen. Ons terrein is 2,5 ha groot en ligt aan de rivier de Yonne. Het hotel heeft slechts 10 kamers en daarmee de gezellige sfeer van een Chambres d’Hotes. De camping ligt gescheiden van ons hotel en heeft 7 ruime plekken en 3 ingerichte verhuurtenten. U kunt ook overnachten in ons gezellige naastgelegen vakantiehuis ‘Maison du Bois Tordu’. Wij hebben een restaurant waar wij dagelijks een Bourgondisch menu serveren. Koken is onze passie en dat vindt u terug in ons menu.
Denkt u bij Frankrijk net als wij aan rust, ruimte, lekker eten, wijn en actief genieten van de natuur dan zult u het bij ons prima naar uw zin hebben. 

Hotel Sur Yonne

Het is een klein hotel met 6 kamer en 4 chaletjes. U kunt kiezen voor een standaard- of luxe kamer in het oude Franse woonhuis of voor een houten chaletje op het terrein met een eigen terras en veel privacy. De kamers en chaletjes beschikken alle over een badkamer met douche en toilet. Ze zijn gezellig ingericht en hebben een schrijftafel met stoelen. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en kamers met 2 eenpersoonsbedden. Op de eenpersoonskamer staat een eenpersoonsbed.  De luxe kamer is een ruime kamer, luxueus ingericht met een gezellig zitje met rieten fauteuils, met mogelijkheid om koffie en thee te zetten. U kunt zich heerlijk terugtrekken met een glas wijn en goed boek. De chaletjes zijn afgescheiden met een ruime groene haag. Ze bieden u dezelfde faciliteiten als het hotel. Er zijn geen keukenfaciliteiten.

Camping sur Yonne

De camping heeft 10 plaatsen en ligt op een iets glooiend terrein, omgeven door houtsingels en oude eiken. Het ligt gescheiden van ons kleine hotel. U kampeert rondom een ruim veld, dat in het voorjaar in een bloementapijt veranderd. De oude boerenschuur huisvest het sanitair. Wilt u liever zonder kampeerspullen reizen dan kunt u 1 van onze 3 ingerichte tenten huren. Wij hebben 2 kampeerbungalows en 1 Vrijbuitertent.

Vakantiehuis Maison du Bois Tordu

Het gezellige Maison du Bois Tordu is een vrijstaand vakantiehuis met een eigen tuin en een groot privé weiland. Het is geschikt voor 4 à 6 personen. Als u bij du Bois Tordu aankomt zult u getroffen worden door het prachtige panoramische uitzicht. Du Bois Tordu staat bovenop een heuvel en wordt omringd door een tuin en een groot veld van één hectare omgeven door een haagrand en bomen. In het voorjaar veranderd het veld in één grote bloemenzee. Als u ’s ochtends op de veranda zit is de kans groot dat u getrakteerd wordt op herten, vossen en vogels. De tuin heeft een groot terras met tuinmeubelen, een stenen BBQ, een schommel voor de kinderen en een ingebouwd ligbad dat dient als zwembadje voor de kleintjes. In de tuin is een schuur voor de fietsen en een parkeerplaats voor de auto.

>> Ik wil reserveren <<

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren